KeKaRan juniorirastit

6.4.2024

Tervetuloa KeKaRan Juniorirasteille keväällä 2024!

Etsitkö hauskaa ja opettavaista ulkoiluelämystä koko perheelle? Tulkaa koko perheen voimin KeKaRan maksuttomiin suunnistustapahtumiin. 

Mitä? Juniorirastit ovat suunnistustapahtumasarja, joka on suunnattu erityisesti lapsille ja nuorille. Tapahtumissa lapset pääsevät tutustumaan suunnistuksen maailmaan turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä yhdessä vanhempien, isovanhempien tai muiden tuttujen aikuisten seurassa. 

Missä? Tapahtumia järjestetään ulkoilualueilla, joissa yhdistyy luonnonkauneus ja suunnistuksen jännitys. Rastit on sijoitettu helposti saavutettaviin paikkoihin, jotta kaikenikäiset osallistujat voivat nauttia suunnistuksesta. 

Milloin? Juniorirastit järjestetään touko-kesäkuun aikana useana eri päivänä. Jokainen tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden uusiin seikkailuihin ja oppimiseen suunnistuksen parissa.

  • Ke 8.5.2024 klo 16.00 - 18.30 Vanha Puhos, Kitee (iltarastien yhteydessä) 
  • Ma 20.5.2024 klo 16.00 - 18.30 Hutsin Urheilukeskus, Kitee (iltarastien yhteydessä) 
  • To 27.6.2024 klo 16.00 - 18.30 Tohmajärven koulukeskus, Tohmajärvi (Potsi-rastien yhteydessä) 

Miksi? Juniorirastit tarjoavat lapsille ja nuorille mahdollisuuden tutustua suunnistuksen perustaitoihin, kuten kartan lukemiseen, rastien löytämiseen ja suunnan hahmottamiseen. Lisäksi tapahtumissa pääsee nauttimaan ulkoilun ilosta ja liikunnan riemusta perheen kesken.

Osallistu ja nauti seikkailuista suunnistuksen parissa yhdessä perheesi kanssa! 

Lisätietoja tapahtumista 

Emmi Kaalimaa, emmi.kaalimaa@gmail.com