Keskimatkan ja yön aluemestaruuskisoista Polvijärveltä tuomisena 13 mitalia

17.9.2023

Keski-Karjalan rastista osallistui Polvijärven Rukkovaarassa käytyihin aluemestaruuskisoihin keskimatkalle 14 suunnistajaa ja illan pimetessä metsään kirmasi 9 suunnistajaa. Tänä vuonna kilpailut käytiin pääosin hyväkulkuisessa kangasmaastossa, joilla lukuisat polut risteilivät. Keskimatkan kilpailu käytiin kosteissa maasto-olosuhteissa. Kilpailujen aikana rankemmilta sateilta vältyttiin, mutta tihkusade siivitti kilpailijoita muutenkin märässä metsässä. Yökilpailu saatiin viedä läpi kuulaassa poutasäässä.

Seuran nuoriso-osasto osallistui rohkeasti molemmille matkoille. Eevi Kaartinen oli D 14 sarjassa keskimatkalla 4 ja yössä 5. Oona Pirinen voitti D 18 keskimatkan ja oli yössä 2.

Muita mitalisteja: H35 Lasse Uuksulainen keskimatka 2 ja yö 1,  D45 Sanna Kaartinen keskimatka 3, D 50 Tuula Matikainen keskimatka 2, H 50 Juha Vornanen keskimatka 2 ja yö 2, D 55 Satu Kainulainen keskimatka 3 ja yö 3, H 65 Arto Salminen yö 2 ja D 80 Elli Pelkonen keskimatka 1 ja yö 1.