Jäsenedut

Keski-Karjalan Rastin jäsenet saavat käyttöönsä etuja.  Iltarastimaksu on jäsenille edullisempi sekä seura maksaa osallistumiset suunnistus- ja polkujuoksukilpailuihin. 

Keski-Karjalan iltarastit 2024

Jäsenmaksun maksamalla voit osallistua Keski-Karjalan iltarasteille kolmen euron karttamaksulla. Ei-jäsenille karttamaksu on kuusi euroa. 

Koko kauden karttamaksut jäsenelle 65 euroa.

Alle 18-vuotiaiden ei tarvitse maksaa karttamaksua.

Kilpailuihin ilmoittautuminen

Seuran jäsenten osallistumista kilpailuihin tuetaan maksamalla osallistumismaksut ensimmäisen ilmoittautumisportaan mukaan Jukolan viestiin, kansallisiin kilpailuihin, Suomessa pidettäviin EM- ja MM-kilpailuihin, SM- ja AM-kilpailuihin sekä yhdelle rastiviikolle. Kilpailumatkat ja jälki-ilmoittautumiset jokainen kustantaa itse.

  1. Henkilökohtaisiin kilpailuihin ilmoittaudutaan ensisijaisesti itse Irman kautta. Irman seurakalenteriin on määritetty kilpailut, joihin seura maksaa osallistumismaksut (jos huomaat kilpailun, johon et pysty ilmoittautumaan ole yhteydessä Juhaan). Maksut ohjautuvat seuralle. Seura maksaa ensimmäisen ilmoittautumisportaan mukaisen maksun. Toissijaisesti voi ilmoittautua Reijo Väistölle kaksi päivää ennen kuin ilmoittautuminen päättyy. Ilmoittautumisohje.
  2. Rastiviikoille ilmoittautuminen tapahtuu Reijo Väistölle: p. 050 018 7885  tai reijo.vaisto(at)gmail.com. Seura maksaa ensimmäisen ilmoittautumisportaan mukaisen maksun. Jos ilmoittautuminen tapahtuu myöhemmin (kalliimmilla portailla), niin jokainen maksaa erotuksen itse seuran tilille.
  3. Jukolan ja Venlojen viestiin ilmoittautuminen tapahtuu keskitetysti ilmoittautumiset vastaanottavalle henkilölle. Jukola Juhalle (vornanen (at) gmail.com) ja Venlat Sadulle (sakainu(at)gmail.com)
  4. Kotimaan EM- ja MM-kilpailut. Ilmoittautuminen kilpailun järjestäjän tai seuran erillisen ohjeistuksen mukaisesti. 
  5. Polkujuoksukilpailut. Seuran jäsenten osallistumismaksut polkujuoksutapahtumiin KeKaRa maksaa enintään 50 € asti alkuperäistä kuittia vastaan. Lasku rahastonhoitajalle.

Huomioi, että alle 18-vuotiaan tulee olla seuran jäsen eli on maksanut joko yksilöjäsenmaksun tai kuuluu perhejäsenmaksun maksaneen perheeseen.

Suunnistuslisenssi vaaditaan kaikilta kansallisiin, kansainvälisiin ja SM-kisoihin osallistuvilta suunnistajilta. Jukolan ja Venlojen viestiin tai aluemestaruuskilpailuihin ei tarvitse lisenssiä.

Jokainen 15-vuotias tai vanhempi suunnistaja maksaa suunnistuslisenssinsä itse. Alle 15-vuotiaiden osalta seura maksaa lisenssimaksut hankkimalla Nuori Suunta-kortin, jonka mukana lapsi saa vakuutuksen ja kilpailuoikeuden suunnistuskilpailuihin. Lasten- ja nuorten lisenssiasioissa ole yhteydessä Reijoon. 

Muistathan, että lisenssi ja mahdollinen vakuutus lunastetaan SuomiSportista. Lisätietoa lisenssistä löydät Suunnistusliiton sivulta.