Hyvää uutta vuotta! Katseet kohti uutta suunnistuskautta

15.1.2023

Uusi hallitus on pitänyt ensimmäisen kokouksen, jossa eri vastuualueiden toimihenkilöt valittiin ja sovittiin tulevista asioista, jotka koskettavat jokaista jäsentä.


Ensimmäisenä aloitetaan iltarastikalenterin päivitys. Nopeat syö hitaat, joten ilmoita Juha Vornaselle sähköpostilla (vornanen(at)gmail.com) iltarastitoiveesi viimeistään 31.1.2023 (milloin, missä ja kenen kanssa pidät iltarastit). Blogista löydät edellisten vuosien kalenterit muistin virkistämiseksi. Hallitus kokoaa toiveiden perusteella kalenterin tulevalle kaudelle.

Seura on uusimassa nettisivuja ja ne avautuvat jäsenille talven aikana. Käyttöönotosta ilmoitetaan erikseen. Uutena asiana nettisivujen yhteydessä on jäsenrekisteri, jonka kautta voidaan hoitaa tiedottamista sekä jäsenmaksujen laskuttamista sähköpostitse entistä helpommin ja edullisemmin. Sen vuoksi tarvitaan jokaiselta jäseneltä sähköpostiosoite ja/tai puhelinnumero (jos ne haluaa antaa). Samalla vaivalla on kätevä päivittää muutkin yhteystiedot eli lähiosoite, postinumeroja ja -toimipaikka. Muita tietoja ei kerätä. Ilmoita tietosi siis Päivi Pennaselle (paivihelena.pennane(at)gmail.com). Tietoja käytetään ainoastaan em. jäsenasioiden hoitamiseen.

Muita keskeisiä kokouksessa käsiteltyjä asioita:

Kevätkokouksen ajankohdaksi päätettiin torstai 20.4.2023.

Päätettiin, että Jukolan viestiin ilmoitetaan 2 joukkuetta ja Venlojen viestiin 3 joukkuetta. Varataan neljä telttapaikkaa. Jukolan viestiin halukkaat ilmoittautuvat Juha Vornaselle ja Venlojen viestiin halukkaat ilmoittautuvat Satu Kainulaiselle.

Lokakuun alussa järjestämme Ruska-Rastit ja talkoolaisia tullaan tarvitsemaan. Kilpailujen järjestämisestä tiedotetaan aikanaan lisää.

Kuntosuunnistuksen käytäntöihin, kilpailujen osallistumisiin sekä osallistumismaksujen maksamiseen tuli pieniä muutoksia. Kuntosuunnistusten ilmoittaminen Koti-Karjala -lehdessä lopetetaan. Omatoimirastien postilaatikosta ja rastinauhoista luovutaan. Tulospalvelun sähköistämistä selvitetään (käytettävyys ja kustannukset). Suunnistustapahtumien osallistumismaksut maksaa seura entisten käytäntöjen mukaisesti, mutta seuran jäsenten osallistumismaksut polkujuoksutapahtumiin KeKaRa maksaa enintään 50 € asti alkuperäistä kuittia vastaan. Lasku rahastonhoitajalle.

Hallitus