Suunnistuksen superviikko on kohta täällä

10.5.2024

Maailman suunnistusviikko (World Orienteering Week) lähestyy ja Suomen Suunnistusliiton Kutsu kaveri kuntorasteille -teemaviikko tuo mukanaan hienoja hetkiä suunnistuksen parissa! Merkitse kalenteriisi päivät 20.-23.5.2024 ja valmistaudu lähes viikon mittaiseen suunnistusjuhlaan!

Maanantai 20.5.2024: Kauden avajaiset Hutsin Urheilukeskuksessa 

KeKaRa järjestää kauden virallisen kuntosuunnistuksen avauksen Hutsin Urheilukeskuksessa. Tapahtuma on osa Kutsu kaveri kuntorasteille-tapahtumaa, joten nappaa kaveri mukaasi, sillä kaverisi pääsee rasteille ilmaiseksi. Lisäksi lapsille ja lapsiperheille järjestetään omat juniorirastit. Tule mukaan nauttimaan suunnistuksesta ja avaamaan suunnistuskausi yhdessä!

#kaverirasteilla #suunnistus

Keskiviikko 22.5.2024: Kaverirastit Tohmajärven Kemiessä Lähde mukaan kaverirasteille Tohmajärven Kemiessä ja tuo ystäväsi mukanasi tutustumaan suunnistuksen maailmaan! Tule kokemaan suunnistuksen ilo upeissa maastoissa.

#kaverirasteilla #suunnistus

Torstai 23.5.2024: Hippo-suunnistustapahtuma Kiteen erä- ja riistapolulla Hippo-suunnistustapahtuma tarjoaa jännittävän ja hauskan suunnistuskokemuksen lapsiperheille. Tule mukaan Kiteen erä- ja riistapolulle ja koe suunnistuksen riemu yhdessä muiden innokkaiden suunnistajien kanssa! Huomioi, että tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen ma 20.5.2024 mennessä. Lue lisää Hippo-tapahtumasta

#hipposuunnistus #suunnistus

Nähdään rasteilla!