Jäsenkirjeet ja jäsenmaksut 2024

18.4.2024

Arvoisat jäsenet,

Huomasittehan, että Keski-Karjalan Rasti ry:n jäsenkirjeet ovat saapuneet joko sähköpostitse tai postin välityksellä? Ne, joilla on voimassa oleva sähköposti, saivat jäsenkirjeensä sähköpostitse. Muille jäsenkirjeet lähtivät postin matkaan. Tänä vuonna perhemaksun maksaneille kirje on tullut vain perheiden pääjäsenille. Mikäli ette ole vielä saaneet jäsenkirjettä, pyydämme ottamaan yhteyttä KeKaRan sihteeriin varmistaaksesi, että tiedot ovat ajan tasalla.

Jäsenkirjeessä on tärkeää tietoa mm. kesän tulevista tapahtumista sekä muista KeKaRan ajankohtaisista asioista. Haluamme varmistaa, että jokainen jäsen saa tarvittavat tiedot ja mahdollisuuden osallistua seuran toimintaan.

Lisäksi muistutamme, että seuran jäsenmaksu tulee suorittaa 30.4.2024 mennessä. Maksamalla jäsenmaksun tuet seuran toimintaa ja mahdollistat monipuolisen ja laadukkaan harrastamisen kaikille jäsenillemme. Syksyn yleisen kokouksen päätöksen mukaan vuoden 2024 yksilömaksu on 25 euroa ja perhemaksu 40 euroa. Lue lisää alla olevasta linkistä. 

Kiitos osallistumisestanne ja aktiivisuudestanne!