Kohti uutta suunnistuskautta

7.1.2022

Hei vaan kaikille suunnistuksen ystäville!

Uusi hallitus on pitänyt ensimmäisen kokouksen, jossa eri vastuualueiden toimihenkilöt valittiin ja sovittiin tulevista asioista. Yhteystiedot-sivulta löydät tarkemmat tiedot valituista toimihenkilöistä ja heidän yhteystiedoista.

Yhteistä iltarastikalenterin päivitysiltaa ei pidetä. Ilmoita kuntosuunnistusvastaava Juha Vornaselle sähköpostilla (vornanenj(at)gmail.com) iltarastitoiveesi viimeistään 31.1.2022 (milloin, missä ja kenen kanssa pidät iltarastit). Blogista löydät edellisten vuosien kalenterit muistin virkistämiseksi. Hallitus kokoaa toiveiden perusteella kalenterin kaudelle 2022 helmikuun aikana.

Vaikka Condes 10 ratasuunnitteluohjelmaan ja E-result lite tulospalveluohjelmaan on todella hyvät käyttöohjeet, järjestämme niihin halukkaille henkilökohtaisen koulutuksen sovittuna ajankohtana kotioloissa. Tulospalvelun osalta yhteys Mikko Kaartiseen. Condesin osalta Rääkkylän suunta voi olla yhteydessä Vornasen Juhaan, Tohmajärven suunta Salmisen Artoon ja muut suunnat Tornin Tommiin, Kaartisen Mikkoon tai Pennasen Päiviin.

Tulevanakin kesänä suunnistettavia karttoja pyritään ajantasaistamaan talkootyönä. Ratamestareiden kannattaa käydä hyvissä ajoin tutkailemassa, onko muutoksia tapahtunut kartalla jossa omat suunnistukset ovat järjestettävänä. Jos huomaat muutoksia, piirrä ne vaikka vanhaan karttaan tai pyydä Tommilta uusi karttatuloste. Jos tarvitset apua muutoksen siirtoon kartalle, ole yhteydessä Tommiin. Karttojen päivityksen tietokoneella OCAD-ohjelmalla Rääkkylän kartoista hoitaa Juha Vornanen, Tohmajärven kartat Arto Salminen ja muut alueet Tommi Torni.

Jukolan viesti järjestetään Turun suunnalla Mynämäellä. Sinne ennakkoon ilmoitetaan Jukolaan kaksi ja Venloihin kolme joukkuetta. Jukolan viestiin halukkaat ilmoittautuvat osuustoiveineen Juha Vornaselle ja Venlojen viestiin halukkaat Satu Kainulaiselle.

Kevätkokous pidetään torstaina 21.4.2022, klo 18:00 Kiteen kaupungintalon hallituksen kokoushuoneessa. Tervetuloa kaikki jäsenet sinne.

Terveisin

Hallitus