Ohjeet iltarasteille

Keski-Karjalan iltarastit ovat Kesälahden, Kiteen, Rääkkylän ja Tohmajärven alueella järjestettäviä kuntosuunnistustapahtumia. Iltarasteja järjestetään yleensä kaksi kertaa viikossa. 

Lähdöt

Maastoon pääsee maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16–18.30. Syksyn viimeisillä iltarasteilla lähdöt ovat lauantaisin klo 11–12. 

Radat

Ratoja on tarjolla helposta D-radasta haastavaan A-rataan. Joillakin iltarasteilla tarjolla on myös vieläkin vaativampi E-rata tai entistä helpompia RR- tai TR-ratoja. 

  • A-rata, noin 6 km
  • B-rata, noin 5 km
  • C-rata, noin 3 km
  • D-rata, noin 1 km

Maksut

Alle 18-vuotiaat osallistuvat iltarasteille ilmaiseksi. Seuran jäsenmaksun maksaneille karttamaksu on 3 euroa, muille 6 euroa. Emit-kortin vuokra on 2 euroa. 

Voit myös maksaa koko kauden karttamaksun, joka on 65 euroa vuonna 2023.

Opastus

Tapahtuman sijainnin voit tarkistaa Iltarastikalenterista. Kalenteriin päivitetään opastuksen alkaminen noin viikkoa ennen tapahtumaa. Tarkemmat ajo-ohjeet julkaistaan muutamaa päivää ennen tapahtumaa mahdollisuuksien mukaan Keski-Karjalan iltarastit-tapahtumasivulla Facebookissa, sekä KeKaRan WhatsApp-ryhmässä.

Ajo-ohjeet kerrotaan myös tapahtumaa edeltävän viikon Koti-Karjala -lehdessä.

Ajo-ohjeita voi tiedustella suunnistuspäivänä myös ratamestareilta seuraavista puhelinnumeroista:  

  • Sarja 1: puh. 040 361 5587
  • Sarja 2: puh. 040 361 5595 

Lisätietoja

Lisätietoja iltarasteista voit tiedustella KeKaRa:n kuntosuunnistusvastaavalta Juha Vornaselta puhelinumerosta 044 577 9177 tai sähköpostilla vornanenj(at)gmail.com.