Ohjeet ratamestareille

Talkootyönä työskentelevät kuntosuunnistuksien ratamestarit ovat ensiarvoisen tärkeitä pienelle suunnistusseurallemme. Suurin kiitos kesän tapahtumien järjestelyistä kuuluukin juuri teille! 

Olemme lähettäneet ratamestarikirjeen sekä ohjeet omatoimirastien järjestämisestä postitse keväällä ennen iltarastien alkamista. Samat ohjeet löytyvät myös tämän sivun liitteistä.

Mikäli sinulla ei ole vielä Condes-ohjelmaa käytössä, pyydä Condes 10 -latauslinkki ja seuralisenssikoodi Tommilta tai lataa alla olevasta latauslinkistä.

Ratamestareille järjestämme tarvittaessa henkilökohtaista koulutusta kotioloissa sovittuna ajankohtana Condes 10 ratasuunnitteluohjelmaan ja E-result Lite tulospalveluohjelmaan. Tulospalvelun osalta yhteydenotto Mikko Kaartiseen. Condesin osalta Rääkkylän suunta voi olla yhteydessä Vornasen Juhaan, Tohmajärven suunta Salmisen Artoon ja muut suunnat Tommi Torniin, Kaartisen Mikkoon tai Pennasen Päiviin.

Karttojen päivityspyynnöt hyvissä ajoin ennen omaa ratamestarivuoroa Rääkkylän osalta Vornasen Juhalle, Tohmajärven osalta Salmisen Artolle ja muut alueet Tornin Tommille. Karttatulosteita maastomerkintöjä varten saa Tommilta.

Ratamestarimateriaalit

Alla oleviin tiedostoihin on koottu materiaaleja iltarastien järjestämiseen liittyen. Lisätietoja iltarasteista voit tiedustella KeKaRa:n kuntosuunnistusvastaavalta Juha Vornaselta puhelinumerosta 044 577 9177 tai sähköpostilla vornanenj(at)gmail.com.

Tutustu myös Suomen Suunnistusliiton ylläpitämään Järjestä kuntosuunnistus -sivuun.

Ratamestariohje 2023:

KeKaRa:n turvallisuusohje iltarasteille:

KeKaRan oma Condes-ohje:

KeKaRan oma E-Results-ohje:

KeKaRan oma Ocad-ohje: